You are currently viewing Selecție închisă  de participanți pentru schimbul de tineri în proiectul „Love UR Neighbor!” – Ungaria 14-23 Iulie 2021

Selecție închisă de participanți pentru schimbul de tineri în proiectul „Love UR Neighbor!” – Ungaria 14-23 Iulie 2021

Perioada: 14 – 23 Iulie 2021
Locația: Zsóry Zsibongó/Mezőkövesd – Ungaria

Descriere proiect: Schimbul de tineri își dorește să abordeze problemele diferențelor și asemănărilor culturale, valorilor comune și universale umane și europene.

Relațiile bune cu vecinii se bazează, de asemenea, pe cunoașterea, înțelegerea și acceptarea reciprocă.

Scopul proiectului este de a descoperi mediul nostru intelectual, cultural și istoric comun, de a ne înțelege mai bine și de a ne accepta reciproc, de a contribui la relațiile internaționale și de a consolida relațiile dintre țările vecine, dezvoltând în același timp competențele tinerilor și punând bazele pentru mult timp. cooperarea pe termen lung cu organizațiile participante.

De asemenea, considerăm că este important ca tinerii să-și poată defini și realiza obiectivele în mod independent, să se înțeleagă din perspectiva celorlalți și să-i înțeleagă pe ceilalți din propria lor perspectivă. Participanții Asociației Preocupați de Viitor vor pregăti un atelier (workshop) în domeniul ales.


Obiectivul nostru este să dezvoltăm și competențele cheie ale tinerilor defavorizați, să promovăm dialogul intercultural, incluziunea socială și solidaritatea, învățarea non-formală, abilitățile și competențele lucrătorilor de tineret și să construim rețea și cooperare între organizații pentru o muncă de tineret de calitate mai bună.

Profilul participanților ( 5 tineri între 18-25 ani ):

  • tineri creativi, cu minte deschisă, care sunt dispuși să participe activ la schimb și doresc să dezvolte relații transfrontaliere bune;
  • interesați de tema principală a proiectului;
  • capabili și dispuți să dezvolte proiecte ulterioare;
  • cu capacitate de a se exprima în limba engleză.

TOȚI PARTICIPANȚII TREBUIE SĂ AIBĂ:
– fie CERTIFICAT PARȚIAL ( 1 DOZĂ ) sau COMPLET DE VACCINARE, până la 1 IULIE 2021

-fie test PCR cu rezultat negativ cu maxim 72 de ore de la plecarea din țară

-fie test care să dovedească că aveți anticorpi ( obținut cu maxim 6 luni înainte de plecarea din țară )

Vă rog să trimiteți intenția de participare pe adresa de mail
danut@preocupatideviitor.ro – cu descrierea motivației voastre și o idee pe care vreți să o dezbateți în cadrul proiectului.

https://preocupatideviitor.files.wordpress.com/2021/06/love-ur-neighbor-information_updated-05-jun.pdf

Lasă un răspuns