You are currently viewing Mărțișor-Încurajare Artiști Plastici și Întreprinderile Sociale

Mărțișor-Încurajare Artiști Plastici și Întreprinderile Sociale

  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Asociația Preocupați de Viitor încurajează artiștii plastici si intreprinderile sociale în defavoarea produselor industriale și de import.

Ținem cont de contextul și obiectivele specifice ale comunității sau societății în cauză, asta e important de știut!!

Motivele noastre pentru a promova mici antreprenori locali sunt următorele:

Artiștii plastici aduc unicitate și creativitate în producția lor, contribuind la diversitatea culturală și estetică. Susținerea lor poate încuraja dezvoltarea de opere originale și distinctive.

În acest caz, produsele pe care le vedeți sunt din lână împâslită care sunt pregătite o tânără mamă, împreuna cu fiica acesteia. Produsele se pot comanda de la Aurelia – link de Facebook AICI. Mai puteți găsi la ea și ulei esențial de lavandă, apă de lavandă, apă de roiniță și alte minunății pe care nu știm să le descriem. Toate sunt muncite manual și provin din Teleorman.

Alte motive la fel de relevante:

  1. Sprijinirea economiei locale: Investițiile în artiștii și întreprinderile sociale locale contribuie la dezvoltarea economică a comunității. Aceasta poate duce la creșterea locurilor de muncă și la stimularea sectorului de afaceri local.

  2. Diminuarea impactului asupra mediului: Produsele industriale și cele importate pot implica transporturi pe distanțe lungi și procese de producție intensive, contribuind la poluare și la amprenta ecologică. Achiziționarea de la artiști locali și întreprinderi sociale poate reduce aceste impacturi.

  3. Sprijinirea întreprinderilor sociale: Această abordare poate promova o economie mai echitabilă și sustenabilă prin susținerea întreprinderilor sociale, care au adesea scopuri sociale sau ecologice și reinvestesc profiturile în comunitate.

  4. Cultură și identitate locală: Promovarea artiștilor locali poate contribui la păstrarea și promovarea culturii și identității locale. Artiștii pot reflecta în operele lor aspecte specifice ale istoriei, tradițiilor și valorilor comunității.

Dacă v-a plăcut acest articol, avem pentru voi un concurs pe care îl găsiți pe acest link. Puteți până pe 20 mai 2024 să completați pentru noi declarația D230 pe acest link: https://d230.f230.ro/2901

Lasă un răspuns