Give away 2024 în valoare de 2000 lei!

  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Formularul D230 este un mod GRATUIT de a ajuta.

Mult contează să ajuți un om, un animal sau o comunitate!

Suntem aici ca omenire pentru ne-am ajutat tot timpul, de când s-a format lumea.

Noi, pentru că ne ajuți îți oferim șansa să câștigi 2000 de lei pentru planurile tale de educație, sănătate, sport, călătorii educaționale, filantropie sau chiar acțiuni de protecție a mediului!

🌍 Formularul de completat se găsește în link-ul de mai jos. Nu este nevoie să printezi foi. Noi protejăm mediul și resursele naturale. Formularul se poate accesa inclusiv de pe telefon de către orice persoană care are acces la internet. Dacă bunicii au pensie mai mare de 2000 lei, și ei pot completa formularul (Ajută-i, dacă-ți solicită acest lucru!).

ACESTA ESTE LINKUL PE CARE ÎL POȚI DA CĂTRE MINIM 5 PERSOANE: https://d230.f230.ro/2901

Instrucțiuni de completare:


Se acceseaza linkul (e nevoie de conexiune la internet) și se completează toate câmpurile cu datele persoanei care redirecționează cei 3,5%. La câmpul Inițială se scrie prima literă a prenumelui tatălui. Adresa de email și numărul de telefon sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea completării formularului.
Prim selectarea opțiunii 2 ani (redirecționare pentru 2023 și 2024), vei avea șanse duble la câștig. Semnătura o poți face direct cu degetul în câmpul dedicat. Bifează cele 2 câmpuri, după ce le citești (termeni și condiții + politica de confidențialitate). Pentru mai multe detalii consultă termenii și condițiile, mai jos apăsând butonul REGULAMENT CONCURS – GIVE AWAY 2023 –

Lasă un răspuns