You are currently viewing Organizăm Forumul Internațional de Mediu pentru ONG-urile de Mediu

Organizăm Forumul Internațional de Mediu pentru ONG-urile de Mediu

Asociația Preocupați de Viitor organiează Forumul Internațional de Mediu dedicat ONGurilor de mediu, eveniment care a avut loc la Romexpo în ziua 3 a Forumul Internațional de Mediu, respectiv pe 13 aprilie în Pavilionul B2.

Acest eveniment este parte a proiectului SIPOCA / SMIS2014 1093 / 151480 Educaţie civică activă pentru conservarea resurselor naturale şi colectarea separată a deşeurilor în Sectorul 6”,  fiind invitați toți benefiarii proiectului. Mai jos găsiți detalii.

Evenimentul se adresează tuturor oamenilor, în special celor interesați de mișcarea verde și socială a orașelor. Sunt invitați actori importanți dintre asociațiile ce au un impact deosebit de mare pe latura de mediu și cea socială. Câțiva invitați speciali, beneficiari ai proiectului mai sus menționat o să ia cuvântul pentru a împărtăși cunoștințele și experiențele acumulate la cele 3 module de studiu oferite de Asociația Preocupați de Viitor. Aceștia vor prezenta proiecte relevante finalizate și în curs de implementare, fiind o ocazie deosebită pentru a intra în contact o dată în plus cu participanții în vederea atragerii lor către voluntariat.

Este totodată locul perfect unde tinerii pot lăsa un CV la oricare dintre expozanții de la târg.

Vă mulțumim și vă așteptăm! Mai jos vedeți alte proiecte relevante pe care le avem in implementare sau care sunt deja finalizate.

This Post Has 2 Comments

  1. Voiculescu cezar

    Da

Lasă un răspuns