You are currently viewing Am început campaniile de conştientizare pentru colectarea separată a deşeurilor!
Campanie de conștientizare și colectare DEEE - Boltintin Vale 2022

Am început campaniile de conştientizare pentru colectarea separată a deşeurilor!

Am început campaniile de conştientizare pentru colectarea separată a deşeurilor!

 În zilele de 5 și 6 Mai am fost în judeţul Giurgiu, regiunea oraşului Bolintin-Vale şi satele Suseni, Crivina şi Malu-Spart.

  Am vorbit cu oamenii, cu agenții economici și poliția locală și i-am încurajat să pregătească spre predare deșeurile electrice și electronice și bateriile, o campanie organizată de Asociația Preocupați de Viitor pentru salubristul Ecogreen Construct SRL cu susținerea Primăriei Bolintin-Vale și a Asociației Ecotic. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul tinerilor elevi de la școlile din Bolintin-Vale și Malu-Spart și a elevilor de la LICEUL TEHNOLOGIC „DIMITRIE BOLINTINEANU”.

  Cu ajutorul personalului din Primărie și a personalului de la salubristul Ecogreen Construct SRL, posterele și flyerele au fost distribuite în întreg orașul, la Asociații de Proprietari, la magazine și Instituțiile Publice. Materialele informative vor fi prezentate și la Târgul Săptâmânal.

  În perioada 09-13 Mai, puteti preda la sediului LICEULUI TEHNOLOGIC „DIMITRIE BOLINTINEANU” deşeurile electrice, deşeurile de baterii şi acumulatori şi primiţi un premiu instant, în limita stocului disponibil – 1 bec LED de 9 W cu 910 Lumeni pentru minim 20 de baterii de mărime standard iar pentru predarea a minim 20 de KG de DEEE ( deşeuri de echipamente electrice şi electronice ) primiţi 2 becuri LED de 9 W cu 910 Lumeni.

  Pentru programarea colectării deşeurilor grele sau voluminoase direct de acasă şi pentru detalii suplimentare, vă rog să sunaţi la numarul de telefon 0374.010.010  

  Datele de colectare de acasă sunt 12 și 13 Mai, DOAR ÎN BAZA PROGRAMĂRII TELEFONICE! ( Vă rugăm să specificaţi strada, numarul şi numele persoanei care va fi acasă pentru a preda deşeurile).

Dacă considerați că informațiile prezentate mai sus vă ajută să cunoașteți mai bine drepturile voastre și să respectați legea cu privire la protecția mediului, vă rugăm să ne ajutați GRATUIT cu completarea declarației D230 pentru Asociația Preocupați de Viitor. Link mai jos ( durează 2-3 minute să completați ).

https://d230.f230.ro/2901 – CLICK AICI!

   Fiecare dintre noi își poate pune amprenta la un mediu mai curat și mai sănătos!


  Vă mulțumim pentru suport!

Lasă un răspuns