You are currently viewing Ecologizare Ilfov

Ecologizare Ilfov

  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments
În luna Septembrie am fost împreună cu partenerii noștri de la Freyrom România, Menard Romania, Sixense România și Soletanche Bachy România, într-un eveniment de ecologizare organizat împreună cu ONGul local CU OCHII PE VERDE pentru a marca Environmental Day 2023, un eveniment în linie cu abordarea sustenabilă care definește companiile enumerate la nivel de grup – VINCI Construction en France.
A fost o acțiune de ecologizare a unei zone din pădurea Râioasa și Calu Bălan din Primaria Buftea, județul Ilfov.
 
Prânzul a constat într-o gustare sustenabilă de la furnizorul local Într-o doaga alegând astfel să susținem micii producători locali și totodată să nu creeăm niciun deșeu de ambalaj cu plastic nereciclabil.
 
Credem că, atunci când vorbim despre ecologie și sustenabilitate, cei mai mici pași contează. În timp, ei vor aduce schimbări mai mari.
 
Este paradoxal cum oameni extrem de calificați, extrem de responsabili, ajung să se implice voluntar să strângă deșeurile aruncate în natură de oameni total iresponsabili.
 
Ne dorim ca prin acest eveniment să încurajăm și alte companii să ni se alăture la acțiuni similare, direcționate mai degrabă către educație și informare, plantare de arbori și implicare civică, în speranța că vom avea mai mare impact asupra sănătații tuturor prin crearea de noi surse de oxigen.

Lasă un răspuns