Team Building sustenabil cu Asociaţia Preocupaţi de Viitor

   Formarea echipei în cadrul afacerii tale transformând locul de muncă într-un spațiu mai sensibil la  protecţia mediului poate părea o sarcină descurajantă care necesită timp şi interes din partea angajaţilor. Aici intervin activităţile de tip Team Building sustenabil pe care Asociaţia Preocupaţi de Viitor le promovează pentru firme mici şi medii dar şi pentru corportaţii. Aceste evenimente pot ajuta persoanele participante să spargă obiceiurile unei vieți monotone și să vă învețe prin distracţie cum să facă economii financiare semnificative, printre altele.

Reeducarea într-un mod sustenabil a unei întregi forțe de muncă nu necesită ani de zile și poate fi de fapt o experiență plăcută!

Cum beneficiază în general afacerile de evenimentele de tip Team Building sustenabil?

 – Angajaţii ( şi colaboratorii ) vor dobândi cunoștințele necesare pentru a vă demonstra angajamentul față de responsabilitatea socială corporativă;

– Validarea cunoştiinţelor şi abităţilor sustenabile şi ecologice pot fi foarte benefice pentru orice afacere în zilele noastre. Pe măsură ce din ce în ce mai multe contracte sunt atribuite companiilor care afișează acreditări ecologice este logic să se dezvolte o abordare mai conștientă de mediu și etică. Asta se poate face doar cu ajutorul personalului angajat care are o deschidere deosebită spre mediu şi sustenabilitate, în general.

– Participarea frecventă la evenimentele ecologice cu aport în sustenabilitate şi latură socială vă pot ajuta ca la nivel organizaţional să dezvoltați o imagine de marcă mai bună, făcând astfel o investiție solidă în afacerea dumneavoastră.

 

Cum funcționează evenimentele de tip Team Building sustenabil?

Evenimentele tip Team Building sustenabil educă și inspiră delegații ( angajaţii şi partenerii ) să dezvolte practici mai responsabile din punct de vedere ecologic la locul de muncă. Sarcina revine echipelor să își asume responsabilitatea implementării practicilor ecologice şi sociale durabile.

 

Evenimentele de tip Team Building realizează acest lucru prin:

– Evidențierea modalităților simple de a face economii financiare prin eficiența energetică și reducerea deșeurilor;

– Încurajarea pozitivă a indivizilor să devină mai conștienți de mediu și etic;

– Încurajarea responsabilității personale;

– Îmbunătățirea abilităților de comunicare și a principiilor de lucru în echipă;

– Încurajarea creativității și a inventivității într-un mediu distractiv și provocator;

– Prezentarea schimbării și sustenabilității într-o lumină pozitivă;

 

  Aceaste activităţi de team building demonstrează că responsabilitatea față de mediu, creativitatea și antreprenoriatul pot coexista fericit.

 

Partea cea mai bună este că, prin Asociaţia Preocupaţi de Viitor puteţi sponsoriza activităţi de recreative şi educaţionale pentru copii care nu au avut şi probabil că n-o să aibă vreodată experienţe în afara căminului lor, respectiv copii de la ţară, copii instituţionalizaţi, îngrijiţi de bunici sau chiar singuri pe lume… Mai multe detalii despre modul cum  puteţi sponsoriza GRATUIT astfel de evenimente găsiţi dând click AICI.

 

Este timpul să ne gândim şi să acţionăm în afara zonei de confort!

Mai jos veți găsi o scurtă propunere a evenimentelor noastre pentru a vă oferi o idee despre ceea vă propunem de fapt.

 

Sfârşit de articol.

Vedeţi mai jos alte postări relevante ale noastre.