You are currently viewing Înscriere pentru participare gratuită la cursurile de comunicare organizatională, managementul deşeurilor şi video participativ

Înscriere pentru participare gratuită la cursurile de comunicare organizatională, managementul deşeurilor şi video participativ

Dacă ați avut sau aveți acțiuni de voluntariat sau dacă locuiți, lucrați sau studiați în Sectorul 6, București, vă puteți înscrie pe formularul atașat pentru a participa gratuit la cursurile oferite de Asociația Preocupați de Viitor de:

1. Comunicare și cultură organizatională ( curs finalizat )

2. Video participativ ( înscriere deschisă - locuri limitate )

3. Managementul deşeurilor și a resurselor naturale ( înscriere deschisă )

Invităm la cursuri şi la dezbateri:

– 100 de persoane ( persoane juridice şi persoane fizice  )

– 50 de persoane  (membri activi în ONG uri sau grupuri de inițiativă locală)

– 30 de persoane ( voluntari intr-un ONG/ fundaţie/ federație )

– 10 aleși locali 

– 10 angajați ai Sectorului 6

Aceste persoane vor fi instruite pe parcursul a 3 module, în teme legate de: 

( Modul I ) Comunicare – dezvoltare organizațională şi participare publică – în sala de curs și evaluare online ( perioada Noiembrie – Decembrie 2022 ) pe parcursul a 3 zile consecutive la City Hotel București – Bd. Timișoara 46, București 061344 – Sector 6, după cum urmează:

50 de persoane au fost instruite în cadrul cursului „Comunicare şi cultură organizaţională” în perioada: 28 Noiembrie – 3 Decembrie 2022.

( Modul II ) Video participativ – în sala de curs și în toate cele 7 cartiere din Sectorul 6 ( perioada 15 Ianuarie – 15 Martie 2023 ) – perioada de evaluare și emitere certificate de participare inclusă.

( Modul III ) Managementul deșeurilor și a resurselor naturale – în sala de curs și în toate cele 7 cartiere din Sectorul 6 + evaluare online – ( perioada 15 Martie – 15 Iunie 2023 ) – perioada de evaluare și emitere certificate de participare inclusă.

Descrierea proiecutului pentru grupurile țintă

Proiectul se numește „Educație civică activă pentru conservarea resurselor naturale și colectarea separată a deșeurilor în Sectorul 6”

 Scopul proiectului îl constituie promovarea educației privind managementului deşeurilor la nivel local prin educarea şi instruirea cetăţenilor din Sectorul 6.

Sunt eligibile persoanele care au avut sau au acțiuni de voluntariat sau care locuiesc, lucrează sau studiază în Sectorul 6, București.

Înscrierea se face pe formularul atașat pentru a participa gratuit la cursurile oferite de Asociația Preocupați de Viitor.

Participanții la cursuri vor fi:

– 150 de persoane  (membri activi în ONG uri sau grupuri de inițiativă locală, persoane juridice şi persoane fizice  )

– 30 de persoane ( voluntari intr-un ONG/ fundaţie/ federație )

– 10 aleși locali 

– 10 angajați ai Sectorului 6

Cursuri si dezbaterile vor fi sustinute intr-o sala inchiriată accesibilă ușor în Sectorul 6 iar persoanele instruite vor beneficia de:

o masă caldă

– apă și cafea ( coffee break ) 

– fructe

  1. cursurile fizice – vor avea o durată de circa 5-6 ore ( efectiv cu pauze 8 ore ) pentru 3 zile consecutive. Cursurile se vor organiza în grupe diferite, la ore diferite, astfel încât să fie accesibile tuturor persoanelor care doresc să participe.
  2. prezentări online –  vor fi organizate 2 videoconferinţe online cu toţi participanţii ( maxim 2 ore fiecare) în cadrul cărora echipele îşi vor prezenta lucrările practice. Participanţii vor primi detalii pentru lucrările practice în cadrul cursurilor fizice.
  3. interacțiunea fizică cu comunităție din cele 7 cartiere ale Sectorului 6

Transformarile pe care ne dorim sa le aducem in comunitatea din Sector 6:

– atenuarea și adaptarea la schimbările climatice, 

– intelegerea principiului „poluatorul plătește”, 

– protejarea mediului înconjurător prin limitarea amprentei umane,

– utilizarea eficientă a resurselor naturale și antropice, 

– transformarea oamenilor din „eco-indiferenți” în persoane interesate de probleme de mediu, 

– dezvoltarea unei formule moderne de educație de mediu, 

– dezvoltarea unei relații directe a oamenilor cu natura, 

– dezvoltarea unui simț al responsabilității individuale și comunitare în raport cu natura.

La finalizarea cursurilor se acordă diplomă de participare. Pentru obţinerea diplomei este obligatoriu să participaţi integral la modulele la care v-ați înscris. Evaluarea se va face în urma completării unor teste interactive de evaluare cunoştinţe/abilităţi dobândite. Pe certificatul de absolvire se va menţiona titlul programului de training și perioada ( nr. de ore ).

AICI vă puteți înscrie pentru cursurile de
1. Video participativ
2. Managementul deşeurilor
https://forms.gle/VXiketexBYcwkpsw5

 

Pentru detalii, vă stăm la dispoziție prin: Dănuț Stanciu, Manager de proiect

danut@preocupatideviitor.ro

+4 0747 121 232

Lasă un răspuns